Over de club

 

MC Martinistad is een niet merkgebonden motorclub en is aangesloten bij de KNMV. Iedereen in het bezit van een motor en rijbewijs kan lid worden. De vereniging stelt zich - aldus onze statuten - tot doel: "de motorsport en het motorrijden in het algemeen en in het bijzonder het toerisme per motor, te bevorderen". 

 

Onze club is dus een echte toerclub die zich bezighoudt met het organiseren van diverse activiteiten voor haar leden. Naast natuurlijk een bestuur is de vereniging in het bezit van een actieve Toercommissie die jaarlijks tal van activiteiten organiseert waaraan Martinistadjers deel kunnen nemen. Zo organiseert de club jaarlijks de Martinstadtoertocht welke tocht je voert langs de mooiste plekjes en over de mooiste weggetjes die de provincies Groningen, Drenthe en Friesland rijk zijn. 

 

Daarnaast organiseren we jaarlijks een groot internationaal treffen, de Hondsrugrally genaamd, waarbij je vele contacten kunt leggen met motorenthousiasten uit voornamelijk de Scandinavische landen.

Tevens organiseert MC Martinistad een Martinistad Toertocht waar elke motorrijder aan deel kan nemen. Daarnaast nog een toertocht in samenwerking met MotoPort Leek .

 

We organiseren jaarlijks een aantal middag ritten (met of zonder doel), een Picknick rit, een Herfsttoertocht en vele, vele andere activiteiten. Als activiteit in de wintermaanden hebben we meestal een gezellige avond en een avond waarop de toerkampioen en andere prijswinnaars gehuldigd.

 

Onze leden worden over tal van zaken, de club en het motorrijden aangaande, op de hoogte gehouden door ons eigen clubblad: "Kettingreactie". Dit blad verschijnt circa 6 maal per jaar.

 

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je meer aan de weet komen over MC Martinistad aarzel niet en neem contact op. Vul het formulier elders op deze site in of stuur een email naar mcmartinistad@gmail.com

 

Je ziet de weg naar de MC Martinistad is niet moeilijk te vinden! Vind jij hem ook ....!